Soms is het moeilijk om te kunnen uitleggen wat je voelt of wat er scheelt. Met dit type coaching wil ik verder gaan en wil ik door het creatieve toe te passen meer rust krijgen en kan de cliënt de dingen anders beginnen zien omdat we het deel even loslaten waar het stroef loopt en het is net daardoor dat er soms een klaardere kijk kan komen op bepaalde dingen.

Ik ben niet enkel coach, maar ook fotograaf en het is door de lens van de camera dat je anders kan kijken. Samen gaan we op pad tussen de velden, langs de schelde, Sint-Amands heeft namelijk de mooiste Scheldebocht. We fotograferen samen, kunnen genieten van rust en stilte, maar er kan ook gepraat worden. Neem je liever potlood en papier mee om te tekenen of gewoon samen een rustige wandeling doen.  Dat kan allemaal.  Het is een andere werking, maar eentje waar ik echt in geloof. De natuur, het creatieve, alles samen maakt dat we tot andere inzichten kunnen komen. We laten onze blik breder gaan. 

Voor we met deze coaching starten zal er uiteraard eerst een intakegesprek plaats vinden in de praktijk om daarna te starten.