Praktijk AnderSS is er gekomen doordat wij zelf een zoon met ASS en DCD hebben en ik uiteindelijk niet meer buitenhuis kon gaan werken.

Voordat ik thuis ben gebleven voor onze zoon werkte ik als administratief bediende bij het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant. Dit viel niet meer te combineren met de problematiek binnen ons gezin.

Na enige tijd wilde ik iets doen met de ervaring en kennis dat ik in de loop van de jaren heb opgebouwd. Een opleiding coaching bij autisme zag ik helemaal zitten en deze ben ik dan ook gestart. Na een stage bij praktijk Coacs heb ik beslist om zelf mijn praktijk op te starten. Ik wilde andere mensen helpen die in dezelfde situatie zaten als ik. De gepaste hulp bieden, een luisterend oor zijn en oplossingen zoeken om opnieuw de nodige rust in het gezin terug te brengen. Hiervoor werk ik ook samen met andere hulpverleners. Ik ben er zeker van dat mijn ervaring als mama met een zoon met ass zeker een meerwaarde kan bieden naar andere gezinnen toe en deze wil ik maar al te graag delen.